Werkwijze

Het werk van John van der Kroon

Hoe gaan wij te werk?

Vanzelfsprekend komen onze frietaardappelen niet van het één op het andere moment bij onze afnemers aan. Er gaat nog een heel traject aan vooraf, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we onze klanten altijd van de beste kwaliteit aardappels kunnen voorzien. Met de inmiddels jarenlange ervaring die wij met Van der Kroon Aardappelhandel hebben opgedaan en de passie waarmee wij ons vak uitoefenen, weten wij precies wat er met de aardappelen moet gebeuren om ze op de juiste manier bij u te leveren. De klant is koning en we willen dan ook dat er enkel topkwaliteit bij u wordt geleverd!

Kwaliteitsaardappels uit de juiste gronden

Om te beginnen selecteren wij daarom eerst de frietaardappelen waarvan wij weten dat deze qua smaak aan de wensen van de mensen voldoen. Om die reden handelen wij met name in Agria, de geelvlezige aardappel die uitermate geschikt is om te gebruiken voor het bakken van friet. Deze aardappels halen wij uit goede gronden zoals in bijvoorbeeld de Noordoostpolder, Zeeland en Wieringermeer, zodat de kwaliteit vrijwel nooit tegenvalt en wij onze klanten altijd kunnen verblijden met hoge kwaliteit aardappelen. Vervolgens gaan wij de aardappelen sorteren – wij sorteren 60+, want grote friet is over het algemeen het lekkerst –, waarna de aardappelen in optimale bewaarconditie worden opgeslagen. Op die manier kunnen we onze klanten het hele jaar door frietaardappelen van de juiste kwaliteit aanbieden.

Zelf leveren met behulp van ons fraaie wagenpark

Heeft de klant een bestelling bij ons gedaan? Dan leveren wij deze zelf bij u af. Wij beschikken bij Van der Kroon Aardappelhandel over een uitgebreid wagenpark, waardoor we onze klanten ervan kunnen verzekeren dat wij op de juiste plaats en op het afgesproken tijdstip uw bestelling kunnen leveren. Uiteraard kiest u zelf hoeveel kilo’s u geleverd wilt krijgen, hoe u de aardappels wilt hebben ingepakt en wanneer u de aardappels geleverd wilt krijgen. Daarvoor kunnen van tevoren duidelijke afspraken maken. Alles in kannen en kruiken en naar wens? Dan kan de friet worden gemaakt en gebakken en kan men uiteindelijk genieten van kwaliteitsfrietaardappelen van de bovenste plank. Eet smakelijk!

Meer weten?

Neem contact op

Meer weten over de frietaardappelen van Van der Kroon Aardappelen? Of bent u juist op zoek naar consumptieaardappelen, uien, wortelen of andere (vergeten) groenten? Schroom niet om even contact met ons op te nemen door te bellen via 06-11310217 of te mailen via info@johnvanderkroon.nl en we leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen!