Groothandels

De passie en de trots die wij voor ons vak hebben, zorgen ervoor dat wij dag in dag uit met veel enthousiasme voor u aan de slag gaan. Dat, in combinatie met de fraaie locatie waarop en de moderne middelen waarmee wij mogen werken, geeft ons de mogelijkheden om te doen waar wij goed in zijn: onze klanten voorzien van hoogwaardige frietaardappelen, met name in grote massa’s. Echter staan wij vanzelfsprekend ook open voor andersoortige uitdagingen.

Aardappelen bij John van der Kroon

Groothandels

Bij Van der Kroon Aardappelhandel richten wij ons niet alleen op frietspeciaalzaken en instellingen, want ook groothandels kunnen bij ons terecht voor friet- en consumptieaardappelen van de hoogste kwaliteit. Zelf friet bakken is op het moment weer populairder dan ooit en dus is het van belang dat u als groothandel zijnde over de juiste kwaliteit frietaardappelen beschikt. Daar kunnen wij u als frietaardappelspecialist dan ook als geen ander bij helpen. Van Agria’s tot Frieslanders en van Binten tot Markies: het hele jaar door bestelt u uw favoriete rassen frietaardappelen tegen een nette prijs bij Van der Kroon Aardappelhandel!

24 uur per dag, 7 dagen per week

Goed om te weten is dat u altijd bij Van der Kroon Aardappelhandel terecht kunt. Wij zijn 24/7 – 24 uur per dag, 7 dagen per week – beschikbaar en dat zorgt ervoor dat u te allen tijde op de kwaliteitsaardappels van Van der Kroon Aardappelhandel kunt rekenen. Een ander voordeel aan ons bedrijf is dat bij ons de klant koning is. Goede service richting onze klanten is iets dat wij erg belangrijk vinden en we gaan dan ook geen uitdaging uit de weg. Niet voor niets leveren wij uw bestellingen altijd zelf bij u af. Op die manier kunnen wij er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat uw aardappelen op de juiste tijd op de goede plek worden afgeleverd. Hoofdzakelijk worden de frietaardappelen per twintig kilo geleverd, maar het is vanzelfsprekend altijd bespreekbaar als u andere wensen heeft.

Neem contact op

Interesse in de frietaardappelen van Van der Kroon Aardappelhandel?

Erkent u de voordelen van samenwerken met Van der Kroon Aardappelhandel en wilt u uw afnemers ook het hele jaar lang verblijden met frietaardappelen van de juiste kwaliteit? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Wij zijn zowel bereikbaar via mail (info@johnvanderkroon.nl) als telefonisch (06-11310217) en we lichten de voordelen van een samenwerking met Van der Kroon Aardappelhandel uiteraard graag nader toe. Wilt u liever direct een gratis proefzakje aanvragen? Ook dat is mogelijk, zodat u vervolgens gelijk weet wat voor aardappels u in huis haalt.

Neem contact met ons op en we vertellen je alles over onze aardappelen.