Voor wie

Aan wie verkopen wij onze producten?

Omdat het tegenwoordig weer erg hot is om zelf friet te bakken, is er veel vraag naar frietaardappelen. Daar hebben wij van Van der Kroon Aardappelhandel de ideale oplossing voor, want bij ons bent u het hele jaar door verzekerd van frietaardappelen van goede kwaliteit. Wij zorgen voor optimale bewaarcondities voor onze frietaardappelen, zodat we onze afnemers te allen tijde producten van de juiste kwaliteit kunnen leveren. Wij richten ons hierbij met name op frietspeciaalzaken, groothandels en instellingen, die wij 24 uur per dag en 7 dagen per week van onze frietaardappelen kunnen voorzien. Dat is al één van de voordelen van samenwerken met Van der Kroon Aardappelhandel, want zodoende kunt u altijd – dus ook in het weekend – bij ons terecht en kunt u rekenen op snelle hulp wanneer de voorraad dreigt op te raken.

Frietspeciaalzaken, groothandels en instellingen

Frietspeciaalzaken, groothandels en instellingen zijn dus de afnemers waar wij ons met name op richten. Zij kunnen bij ons terecht voor verschillende rassen frietaardappelen. Van Agria’s tot Markies en van Frieslanders tot Binten: wij helpen u maar al te graag aan deze heerlijke piepers zodat er vervolgens verrukkelijke friet van kan worden gemaakt. Bent u verantwoordelijk voor het bestellen van frietaardappelen voor bijvoorbeeld hotels, ziekenhuizen of restaurants? Ook dan kunt u vanzelfsprekend even contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden bij Van der Kroon Aardappelhandel. Naast dat wij met name alles weten van en handelen in frietaardappels, kunt u ook consumptieaardappels en andere groenten bij ons terecht. Zo leveren wij bijvoorbeeld met regelmaat producten als ui, wortel en andere (vergeten) groenten bij restaurants.

Interesse in frietaardappelen?

Neem vrijblijvend contact op!

Dus wilt u als frietspeciaalzaak, groothandel of instelling een partij frietaardappelen inslaan en denkt u dat wij in dat geval de ideale partner zijn? Vraag een gratis proefzakje aan of neem direct contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u frietaardappelen zoekt voor restaurants, hotels of ziekenhuizen. We komen graag met u in contact om u te informeren over onze diensten. Service en transparantie voor onze klanten, dat is waar wij voor staan. U kunt ons dan ook zowel telefonisch (06-11310217) als per mail (info@johnvanderkroon.nl) bereiken.