Frietspeciaalzaken

Omdat het tegenwoordig weer erg hot is om zelf friet te bakken, is er veel vraag naar frietaardappelen. Daar hebben wij van Van der Kroon Aardappelhandel de ideale oplossing voor, want bij ons bent u het hele jaar door verzekerd van frietaardappelen van goede kwaliteit. Wij zorgen voor optimale bewaarcondities voor onze frietaardappelen, zodat we onze afnemers te allen tijde producten van de juiste kwaliteit kunnen leveren.
Aardappelen bij John van der Kroon

Frietspeciaalzaken

Bent u eigenaar van een frietspeciaalzaak? Dan weet u als geen ander dat friet gemaakt van hoge kwaliteitsfrietaardappelen de lekkerste friet is! Van der Kroon Aardappelhandel levert het hele jaar door frietaardappelen van hoge kwaliteit en daarom bent u bij ons dan ook aan het juiste adres om uw gewenste voorraad frietaardappelen in te slaan. Wij leveren hoofdzakelijk Agria’s, maar ook voor Frieslanders, Binten en Markies kunt u contact met ons opnemen. Is de consument tevreden met de kwaliteit van de frietaardappel? Dan pas zijn wij dat ook!

Dag in dag uit bereikbaar

Eén van de voordelen van Van der Kroon Aardappelhandel is dat wij 24/7 bereikbaar zijn. Op die manier kunt u altijd op ons terugvallen wanneer u even zonder frietaardappelen zit en kunt u te allen tijde de lekkerste porties aan uw gasten blijven verkopen. ‘Kan niet’ dat kennen wij niet bij Van der Kroon Aardappelhandel en de service naar onze klanten is dan ook iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Bovendien leveren wij onze producten altijd zelf en zo zorgen wij ervoor dat de door u bestelde hoeveelheid altijd op de afgesproken tijd op de afgesproken plek staat. Dit alles gebeurt uiteraard tegen een nette prijs.

Meer weten?

Frietaardappelen van Van der Kroon in uw frietspeciaalzaak? Neem contact met ons op!

Ziet u het wel zitten om uw klanten het hele jaar door frietaardappelen van hoge kwaliteit voor te schotelen en denkt u dat Van der Kroon Aardappelhandel u hierbij goed kan helpen? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen, zodat u kennis kunt maken met ons bedrijf en onze producten. Uiteraard is het ook mogelijk om een gratis proefzakje aan te vragen, zodat u direct weet wat u in huis haalt wanneer u de samenwerking met ons aangaat. We kijken er naar uit om ook uw frietspeciaalzaak van de lekkerste frietaardappelen te voorzien!

Neem contact met ons op en we vertellen je alles over onze aardappelen.