Consumptieaardappelen

Consumptieaardappelen bij John van der Kroon

Consumptie- of tafelaardappelen

Bij Van der Kroon Aardappelhandel kunt u niet enkel terecht voor frietaardappelen. Ook voor consumptieaardappelen – ook wel tafelaardappelen genoemd – bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben allerlei verschillende rassen consumptieaardappelen voor u op voorraad. Gaat u voor de Opperdoezer Ronde, kiest u voor Doré of gaat uw voorkeur toch uit naar Bildtstar of de Andijker Muizen? Van der Kroon Aardappelhandel heeft het allemaal voor u, dus twijfel niet om eens contact met ons op te nemen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bestellen bij Van der Kroon Aardappelhandel? Geniet van de voordelen!

Bestelt u uw consumptieaardappelen bij Van der Kroon Aardappelhandel, dan kunt u rekenen op de nodige voordelen. De klant is koning, dus hechten wij veel waarde aan service en transparantie en zijn wij bijvoorbeeld 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat onze aardappelen altijd van hoge kwaliteit zijn. Het feit dat zowel de consumptie- als de frietaardappelen onder optimale bewaarcondities worden bewaard, is hier zeker debet aan. Het hele jaar – vanaf de lente tot de winter – dus heerlijke aardappelen, wanneer u het product ook nodig heeft.

 

Bovendien is het goed om te weten dat wij uw bestelling altijd hoogstpersoonlijk bij u afleveren, wat ervoor zorgt dat uw complete bestelling altijd op de juiste plek wordt geleverd. In onze herkenbare busjes ziet u ons dan op de afgesproken plek verschijnen. Overigens zijn de aardappels in alle gewenste gewichten leverbaar en worden ze verpakt zoals u maar wens. Van poly tot papier en van kratten tot karton: u vraagt, wij draaien. Dát is de kracht van Van der Kroon Aardappelhandel. Over de prijzen valt te onderhandelen, waarbij u er vanuit kunt gaan dat wij zowel onze frietaardappelen als onze consumptieaardappelen tegen nette en aangename prijzen verkopen.

Meer weten?

Ook behoefte een consumptieaardappelen van kwaliteit? Bestel dan bij ons!

Bent u ook op zoek naar consumptieaardappelen en denkt u dat Van der Kroon Aardappelhandel u hierbij goed van dienst kan zijn? Twijfel dan niet langer, vraag een gratis proefzakje aan en wie weet is dit wel precies wat u zoekt! Direct al overtuigd geraakt en weet u zeker dat de consumptieaardappelen van Van der Kroon Aardappelhandel bij u in de smaak zullen vallen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen kijken hoe we elkaar het beste kunnen helpen. Wij zijn bereikbaar via 06-11310217 (telefonisch) en info@johnvanderkroon.nl (mail) en helpen u graag verder!

Neem contact met ons op en we vertellen je alles over onze aardappelen.