Friet aardappelen

Frietaardappelen bij John van der Kroon

Frietaardappelen

Het zal u niet zijn ontgaan dat het de laatste tijd weer helemaal ‘in’ is om zelf friet te bakken. Het is dan ook niet gek dat frietaardappelen de afgelopen jaren weer enorm in trek zijn. Bij Van der Kroon Aardappelhandel realiseren wij ons dat ook en om die reden hebben wij voor u het hele jaar door frietaardappelen van hoge kwaliteit beschikbaar. Onze business is dan ook hoofdzakelijk gericht op frietaardappelen, die wij met name aan frietspeciaalzaken, groothandels en instellingen verkopen. Op die manier kunnen onze afnemers hun klanten weer verblijden met heerlijke, zelfgemaakte friet. Meer weten over de frietaardappelen van Van der Kroon Aardappelhandel? Lees dan snel verder of neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Voordelen van samenwerken met Van der Kroon Aardappelhandel

Doordat wij voor optimale bewaarcondities voor onze aardappelen zorgen, kunt u het gehele jaar – lente, zomer, herfst én winter – genieten van frietaardappelen van hoge kwaliteit. Wij richten ons voornamelijk op Agria’s, maar ook voor rassen als Bintjes, Frieslanders en Markies bent u bij Van der Kroon Aardappelhandel op de juiste plek. Overigens niet alleen als frietspeciaalzaak, groothandel of instelling zijnde, want ook voor bijvoorbeeld restaurants, ziekenhuizen en hotels zullen wij geen uitdaging uit de weg gaan. Bij ons bedrijf is de klant koning en dat stralen we dan ook graag uit.

Zo zijn wij bijvoorbeeld 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar, zodat u te allen tijde op ons kunt rekenen en niet zonder frietaardappelen hoeft komen te zitten en daarnaast hanteert Van der Kroon Aardappelhandel nette, aangename prijzen voor de frietaardappelen. Bovendien zorgen wij ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid aardappels, op de afgesproken plek en het afgesproken tijdstip krijgt geleverd. Dat kunnen wij waarborgen doordat wij uw bestelling altijd hoogstpersoonlijk bij u komen leveren met één van onze busjes. Bent u tevreden met de kwaliteit van onze frietaardappelen? Dan pas zijn wij dat ook!

Meer weten?

Neem contact met ons op

Meer weten over de frietaardappelen van Van der Kroon Aardappelen? Of bent u juist op zoek naar consumptieaardappelen, uien, wortelen of andere (vergeten) groenten? Schroom niet om even contact met ons op te nemen door te bellen via 06-11310217 of te mailen via info@johnvanderkroon.nl en we leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen!

Neem contact met ons op en we vertellen je alles over onze aardappelen.