Over ons

John van der Kroon

Wie zijn wij?

Van der Kroon Aardappelhandel is een frietspecialist die in 1992 is begonnen en erom bekend staat een echt familiebedrijf te zijn. Inmiddels zijn de derde en de vierde generatie in het bedrijf actief, te weten eigenaar John van der Kroon en zijn zoon Sem van der Kroon. Zegt u Van der Kroon Aardappelhandel, dan zegt u passie voor werk. Wij – John, Sem, en een dynamisch team van ervaren en gedreven personeel – richten ons voornamelijk op frietspeciaalzaken, groothandels en instellingen en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze afnemers tevreden zijn. ‘De klant is koning’ is dan ook een bekende slogan op onze locatie, gelegen in het mooie Zwanenburg.

Iedere dag doen wij ons best om friet- en consumptieaardappelen van de hoogste kwaliteit aan onze klanten te leveren. Week in, week uit worden er binnen ons bedrijf tussen de 100.000 kg en 150.000 kg aardappels verwerkt. Deze aardappels zijn afkomstig uit goede grond, zoals bijvoorbeeld grond in de Wieringermeer, en zijn voornamelijk geelvlezig zodat er mooie en bovenal lekkere frieten van kunnen worden gemaakt. Wij leveren uw bestellingen 24 uur per dag en zeven dagen per week met onze eigen busjes, zodat we er zeker van zijn dat u uw aardappelen netjes op het afgesproken tijdstip ontvangt. Snelle service kan dan ook met recht de kracht van Van der Kroon Aardappelhandel worden genoemd.

Passie en trots voor ons vak

Samen met ons team van bekwame personeelsleden staan wij dus iedere dag voor u klaar. De passie en de trots die wij voor ons vak hebben, zorgen ervoor dat wij dag in dag uit met veel enthousiasme voor u aan de slag gaan. Dat, in combinatie met de fraaie locatie waarop en de moderne middelen waarmee wij mogen werken, geeft ons de mogelijkheden om te doen waar wij goed in zijn: onze klanten voorzien van hoogwaardige frietaardappelen, met name in grote massa’s. Echter staan wij vanzelfsprekend ook open voor andersoortige uitdagingen. De klant is koning, dus een uitdaging is altijd bespreekbaar voor Van der Kroon Aardappelhandel!

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Meer informatie over onze producten? Bel gerust even op!

Meer weten over de frietaardappelen van Van der Kroon Aardappelen? Of bent u juist op zoek naar consumptieaardappelen, uien, wortelen of andere (vergeten) groenten? Schroom niet om even contact met ons op te nemen door te bellen via 06-11310217 of te mailen via info@johnvanderkroon.nl en we leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen!