Instellingen

Van der Kroon Aardappelhandel: het hele jaar door uw aardappelspecialist. Zelf friet bakken is weer hot en er gaat niets boven verse friet, gemaakt van frietaardappelen van uitstekende kwaliteit.

Aardappelen bij John van der Kroon

Frietaardappelen voor instellingen

Het zelf bakken van friet wordt de laatste tijd weer steeds populairder. Niet alleen frietspeciaalzaken en groothandels, maar zeker ook instellingen nemen daarom alsmaar meer frietaardappelen af om aan de wensen van de gasten te kunnen blijven voldoen. Uiteraard wilt men als instelling zijnde om die reden wel op frietaardappelen van hoge kwaliteit kunnen rekenen en daarvoor bent u bij Van der Kroon Aardappelhandel aan het juiste adres. Mede door de optimale bewaarcondities voor onze aardappelen leveren wij het hele jaar door frietaardappelen van de juiste kwaliteit. En dat niet alleen: we staan ook nog eens 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar!

Ook in het weekend zit u goed bij Van der Kroon Aardappelhandel

Bij ons staat service en transparantie namelijk zeer hoog in het vaandel en wij zijn dan ook pas tevreden wanneer onze afnemers dat ook zijn. Mede daarom is het goed om te weten dat wij altijd voor u klaarstaan wanneer u behoefte heeft aan nieuwe frietaardappelen, dus óók in het weekend. Van Agria’s tot Binten en van Markies tot Frieslanders: bij ons bent u aan het juiste adres en dat alles uiteraard tegen een nette prijs.

Goed om te weten is bovendien dat wij de beschikking hebben over eigen transportwagens en uw bestelling als gevolg daarvan zelf bij u komen brengen. Op die manier zijn wij er zeker van dat uw bestelling in de juiste hoeveelheid op het afgesproken tijdstip en op de goede plek bij u wordt geleverd. Heeft u, naast friet- of consumptieaardappelen, ook nog behoefte aan andere producten? Schroom dan vooral niet om dat even aan ons te vragen. Wij kunnen u namelijk ook aan ui, wortel, gele peen, paarse peen, aparte bietjes of andere vergeten groenten helpen als u dat wilt!

Meer weten?

Neem contact met ons op voor frietaardappelen van Van der Kroon Aardappelhandel!

Bent u, na het lezen van de bovenstaande voordelen, overtuigd dat u uw frietaardappelen de komende tijd moet inslaan bij Van der Kroon Aardappelhandel? Goede keuze! Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op, zodat u binnenkort al beschikt over onze heerlijke kwaliteitsaardappels. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst even een gratis proefzakje bij ons aan te vragen voor u een grote bestelling doet. Meer weten over onze aardappels? Of wilt u meer informatie over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar info@johnvanderkroon.nl of bel even naar 06-11310217 en we helpen u graag verder!

Neem contact met ons op en we vertellen je alles over onze aardappelen.