Overige doelgroepen

Niet alleen als frietspeciaalzaak, instelling of groothandel zijnde kunt u het hele jaar door contact opnemen met Van der Kroon Aardappelhandel voor heerlijke friet- of consumptieaardappelen. Er zijn meer doelgroepen waaraan wij 24 uur per dag en zeven dagen per week onze diverse aardappelen en andere vergeten groenten kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan restaurants, die voor verschillende producten contact met ons op kunnen nemen. Hieronder vertellen we u daar graag meer over.

Restaurants

Meer dan eens komt het voor dat restaurants bij ons aankloppen voor friet- dan wel consumptieaardappelen. Niet alleen omdat de aardappelen van Van der Kroon Aardappelhandel van de juiste kwaliteit zijn, maar ook omdat wij deze dag in, dag uit bij u kunnen leveren. Als restaurant zijnde is het vanzelfsprekend belangrijk om voldoende voorraad te hebben en wij zorgen er dan ook graag voor dat dit ook bij u iedere dag het geval is. Heeft uw restaurant behoefte aan andere producten, zoals (vergeten) groenten als ui, wortel, gele/paarse peen of bietjes? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Meer weten?

Vragen over of interesse in onze producten? Neem gerust contact op!

Valt u niet onder de bovengenoemde categorie├źn, maar heeft u wel interesse om een partij friet- of consumptieaardappelen bij ons af te nemen? Neem dan vooral even contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen doen. Wij zijn bereikbaar via 06-11310217 (telefonisch) en info@johnvanderkroon.nl (mail) en informeren u graag over de mogelijkheden die wij u bieden

Neem contact met ons op en we vertellen je alles over onze aardappelen.